Bounty Hounds Online

Nume alternative: Bounty Hounds Online

Bounty Hounds joc online face parte din clasa de multiplayer fantastic jocuri de rol. Acțiuni în joc are loc în viitorul îndepărtat. Deci, în secolul 24, sângeros război mondial 3, care au loc în lume cu arme nucleare, a făcut cea mai mare parte a teritoriului de nelocuit, și locurile în care a fost posibil de a trăi - cu privire la pragul colapsului social. De la război la oameni în Bounty Hounds Online primit programul său nuclear, care, destul de ciudat, au fost capabili să salveze omenirea: da oamenilor posibilitatea de a părăsi Pământul și călători între stele în căutare de un loc pentru a restabili viața. În timpul acestor calatorii se întâlni cu alte forme de viață inteligente.

Să vedem, ce avem nevoie pentru a juca, ce cerințe de sistem se pune în fața noastră? Pentru a reda Bounty Hounds Online lin avem nevoie de un calculator cu sistemul de operare Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6GHz, 2GB de RAM si o placa video Nvidia 9600 GT (512MB) sau Radeon HD 3600.

În cazul în care calculatorul nostru îndeplinește cerințele de sistem ale jocului, atunci puteți începe: Bounty Hounds de înregistrare on-line dureaza doar cateva minute din timpul. În ciuda faptului că limba rusă nu a fost încă furnizate de către dezvoltatori, ne-am check-in fără probleme. În partea stângă a ecranului de pe pagina principală a site-ului oficial, avem nevoie să introduceți datele dumneavoastră de înregistrare. Alăturați-vă în joc Bounty Hounds Online ne cere să vină cu un nume de utilizator (Nume jucător), generează (parolă) și confirmați o parolă (Confirmare parolă), se adaugă un e-mail (E-Mail), precum si se familiarizeze cu regulile de joc și site-ul de politici privat - a pus o "căpușă". Stânga pentru a descărca programul pentru a instala jocul pe computer, folosind butonul verde de la partea de jos a profilului de câmp (downlad acum), instalați-l pe dvs. de înregistrare calculator-Bounty Hounds Online este finalizată, și putem arunca cu capul în lume interesant, fascinant și, uneori, înfricoșător de viitor.

După înregistrare Bounty Hounds joc online ne invită să alegeți o clasă de caractere din cele cinci

Trooper - bine capabil să se ocupe de un pistol și poate lovi o țintă de la orice distanță. Aspectul personaj: ochelari de culoare portocalie și forma gri ușor, cu accente de galben.

Inginer Bio creează un joc capcană periculoasă diferit de la care pentru a scăpa de inamic greu. Ochelari galben si maro cu formă accente albastre.

Scientist - corp la corp luptător, se ocupă cu ușurință arme chimice. În bătălia nu este previzibil. Purtați o mască și uniformă albastru-albastru.

Agent aparține unei clase de spioni, care se străduiește pentru a prinde inamicul cu garda jos. Are cu o grămadă de moderne dispozitive diferite de atac. Îmbrăcat într-o uniformă gri.

Artilerie - artilerie, prefera lupta la distanțe lungi și profesional cu arme. Purtand ochelari de culoare galbenă și formă ponderată gri-albastru, cu accente de galben.

Joc Bounty Hounds Online permite fiecare personaj de joc pentru a obține un animal de companie, care poate fi îmbunătățit în joc, pentru a spori experiența și abilitățile sale, precum și a pus-o formă. Animalele de companie vor fi foarte utile în lumea de Bounty Hounds on-line.

Joaca jocul Bounty Hounds Online va fi deosebit de interesant pentru fanii de jocuri multiplayer: jocul vă oferă posibilitatea de a efectua luptele de grup impotriva celorlalte grupuri de utilizatori împotriva seful și mini-jocuri multilaterale împotriva altor jucători.

Jocul este foarte interesant și incitant, la înălțimea Graficul, și într-adevăr, dezvoltatorii au încercat în serios. Asta e suficient pentru a sta aici, jogging în Bounty Hounds joc online!

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags