Chaos Rage

Nume alternative: Chaos Rage

Chaos Rage: pe urmele miturilor.

Godurile lui Asgard într-o panică - au văzut deja primele semne de predicții despre Ragnarok. Odată ce a fost numit mort Veshchunov v lva, ea a spus imaginea îngrozitoare a morții zeilor și a lumii, care va începe cu o scufundare în întuneric, când lupul sinistru Fenrir zaglotnet soare. Zeii în disperare, numind eroi și lupta legendară de partea lor, dar jocul Heroes Battle desfă urează aceste evenimente de epocă în culori și dinamică.

Razrabatyvala browser MMORPG produs BBG studio pentru fanii strategiei turn-based și miturile scandinave epice. Jucătorul a părăsit originalul, atractiv, deși este realizat într-un plan bidimensional.

Otsenit toate farmecul de jucării uimitoare poate oricine care a decis să joace în Chaos Rage, pentru că este disponibil gratuit. Trebuie să lupți alături de Odin, Loki, Thor și ceilalți zei la Asgard și să introduceți în lumea zeilor Skuld.

Selecția stăpânului lor.

Persați apare colorat, necunoscut, o lume fantastică în care este natural să folosiți magia, să întâlniți Titanii, monștrii incredibili și un dragon imens care vă ajută în luptă să câștige. Veți fi acasă printre zei, dacă jucați jocul Chaos Rage.

În primul rând, trebuie să hotărâm cine va fi Domnul dvs. și ce va fi sexul. Examinați calitatea solicitanților și mergeți cu ei la locul de muncă. La fel ca și eroul selectat al uneia dintre clase nu poate fi unic, prin faptul că putem vedea un moment pozitiv, fără a fi nevoie să fim distrasi de ceva care nu acceptă nici un beneficiu.

  • Warrior funcționează ca un tanc - se mișcă fără îndoială pe inamic, gata să-l rupă în bucăți. El este încrezător, asertiv și feroce, iar un sentiment de superioritate îi oferă o protecție fiabilă, puterea puternică și punctele de lovit, ceea ce este suficient pentru o atac rapid și eficient.
  • Assassin preferă viclenia, stealth, agilitatea și precizia unui atac rapid. Manipularea lui greu de observat că se strecoară în liniște pentru a da o lovitură fatală.
  • Mag nu folosește arma obișnuită, deoarece în arsenalul său sunt suficiente vrăji pentru a distruge mai mulți dușmani, rămânând la distanță de ei. El are mai multă putere și o îmbunătățește în mod constant.

. Domnul va evolua, imbunatatind abilitatile lor in lupte si misiuni. Acumulați experiența și dobândiți noi abilități, dacă nu vă îndepărtați de locuri de muncă. De asemenea, obligatoriu este și un minor și decideți cât de mult aveți nevoie în acest moment. Și dacă vă alăturați breslei, de la ea, veți face treaba. Prin îmbrățișarea punerii în aplicare a diverselor misiuni, veți îmbunătăți calitatea Domnului și veți fi mai în măsură să vă manifestați în acest caz. Cu toate acestea, primul lucru care trebuie să treacă orice jucător, această înregistrare Heroes Battle.

Armed cu o sabie și magie.

Odnomu pe teren nu sa opus armatei inamice și ai nevoie de asistenți, ușor de angajat în tavernă, după ce le-ai analizat talentele. Acum sunteți pregătiți pentru provocare, întâlnindu-vă inamicul, deplasându-vă în jurul hărții iPlayer Chaos Rage.

Arrange caracterele in functie de abilitatile lor. Rețineți că soldații angajați își vor folosi în mod automat abilitățile, spre deosebire de Domnul, care pot alege din talentele lor mai mult în conformitate cu situația actuală. Când nivelul eroului va crește, gama de talente va crește, de asemenea, și dacă acumulați o mulțime de furie, puteți folosi această vrajă ca un apel la asistența balaurului.

V Chaos Rage Arena este oferit pentru lupte de divertisment unic și în masă și luptă PvP, după care câștigătorul primește recompense valoroase.

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags