Killing Floor 2

Nume alternative: Killing Floor 2, KF2, KF 2

Game Killing Floor 2: una împotriva armatei de zombi.

in mai 2014 Tripwire Interactive - dezvoltator și editor, a publicat anunțul de către cel mai important gen shooter person în direcția horror și 21. 04. 2015 A apărut în accesul timpuriu la jocul Killing Floor 2. Lucrările în desfășurare pentru anul au venit trei adăugiri, iar jucătorii pot descărca Killing Floor 2 cu noi personaje, zone, arme și abilități.

Utilizând Unreal Engine 3, editorul oferă să descarce Killing Floor 2 pentru PC, dar a declarat că opțiunea pentru PlayStation 4 se pregătește, de asemenea, să se lanseze.

Alte caracteristici ale jocului includ un singur mod de utilizator / multi-utilizator și interfață rusă, în timp ce vocea este încă limba engleză.

Povestea și momentele de joc.

Killing Floor 2 continuă să dezvolte tema din seria anterioară, și încă o dată jucătorii într-o capcană de moarte. La o lună după evenimentele recente, și acolo sunteți în mijlocul infectate în Europa. Experimente experimentale Horzine Biotech Corporation a dat un eșec, și a dus la strazi zombi clone Toli toli. Ele sunt conduse de sete de sânge și de crimă și să oprească invazia de monștri pot doar arme.

Avem nevoie de acțiuni radicale pentru a restabili ordinea în zonele contaminate, iar conexiunea nu funcționează, armata dispersată, guvernul nu sa confruntat cu situația și, de asemenea, a dispărut. Hainele de pretutindeni și câțiva supraviețuitori speră să-i ajute pe erou, care este sigur că apare atunci când devine foarte rău.

Superman care nu se teme să intre în cele mai contaminate locuri, cel mai fierbinte punct și să distrugă dușmanii umanității toate armele disponibile, destinate să devină tu. Uneltele vor găsi arme de foc și care pot fi folosite în lupte strânse. Bineînțeles, monștrii la bay sunt prea periculoși, dar este inevitabil dacă muniția a fugit.

Zona de cercetare și de stripare este imensă și continuă să crească. Acum sunt disponibile 8 carduri:

Igrokam să fie combinate în grupuri de până la 6 persoane, curățând harta de mutanți și șefi.

 • Biotica Lab
 • Volter Manor
 • Burning Paris
 • Punctul de evacuare
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs

Prima vine câteva valuri de mutanți de atac, și numai dacă reflectă, există inamicul principal. Cu fiecare luptă nouă "maree" devine mai greu crește numărul de dușmani, printre care forme noi, care sunt mai greu de distrus.

pentru a face față ciumei noi, se uită la comerciant odată ce reflectă un nou val de mutanți pentru a obține arme mai letale și protecție împotriva contactului direct. Imediat există alte lucruri utile, capabile să susțină forțele în caz de rănire pentru a ajuta la navigarea pe teren și alte lucruri.

Este o chestiune de bani, deoarece comerciantul nu este Mos Craciun, cadou și nimic nu dă. Banii pentru tine nu vor fi o problemă dacă omul care a omorât fiecare mutant îți va aduce venituri și experiență valoroasă.

Un alt punct trebuie să ne amintim, mergând pe vânătoare nu se așteaptă o mulțime uriașă, veți înmuia repede toate dușmani și zagrebete moolah. Cu cât compania dvs. este mai mare, cu atât armata mai numeroasă de zombi și șefii sunt mai severe. Nu este de a distruge șeful principal al jocului Killing Floor 2 pe PC, jocul sa terminat. Diferențele dintre versiunea multiplayer și săgeata modului nu sunt singure, ci doar să ucizi monștrii.

Cerințe minime de sistem

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64bit)
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i5-2500 / AMD FX-8320
 • Cărtătura Zvukovaya: compatibilă cu DirectX 9. 0c
 • Video card: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Space: 17 Gb
 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags