Neverwinter online

Nume alternative: Neverwinter online

Jocul Neverwinter Online caută cavaleri curajoși.

Lumea fanteziei este în creștere, oferind jucătorilor terenuri neobișnuite, lumi misterioase. Devenind eroul unei alte aventuri, puteți descoperi noi fațete ale genului, vizitați castele încântate, luptați cu creaturi din lumea întreagă. Fanii unor astfel de povesti vor intra imediat în labirinturile întunecate ale temnițelor pentru comori ascunse și secrete antice care sunt stocate de jocul Neverwinter Online, bazat pe jocul de fantezie Dungeons Dragons. Uitați de toată teama și protejați orașul Neverwinter participând la lupte.

Tut așteptați dragoni, gnomi răi, o mulțime de sarcini. Veți avea nevoie de rezistență, de o reacție excelentă, de posesie excelentă de arme și de dorința de a câștiga. Deoarece totul este construit pe dinamica evenimentelor, nu este întotdeauna timpul să gândim. Acționați intuitiv, dar nu uitați de tactici. În spatele fiecărui personaj este o persoană reală, iar rezultatul bătăliei va arăta cine este mai bine pregătit pentru realitățile aspre ale acestei lumi.

Toate personajele sunt dotate cu anumite abilități, iar meniul tuturor opțiunilor propuse opt îi va ajuta să se familiarizeze cu ele. Nu lasa foarte mult, dar toate abilitatile sunt doar utile.

Dating cu clase de eroi.

Eroii sunt împărțiți în cinci clase cu caracteristici ale caracteristicilor și, înainte de a juca Neverwinter Online, ar trebui să vă familiarizați cu ele:

  • Magicianul Domn. Acesta este proprietarul celei mai puternice magii, zdrobind inamicul. Nu îi costă să controleze voința oamenilor prin recurgerea la puterea minții și a elementelor de gheață, precum și cu ajutorul unei sfere care izbucnește raze de energie.
  • Cerc. Ca aliat, este indispensabil. Aceasta susține credința și puterea voastră și vă ajută să vă vindecați rănile.
  • Plut-Dodger. Numele este pe deplin justificat, deoarece un astfel de războinic inteligent, care deține perfect câteva pumni, trebuie căutat. El se înghite cu măiestrie, ascunzându-se pe cei vicleni și înșelăcios, îi distruge armele reci în dușman.
  • Războinic fără frică. Înarmat cu o sabie cu două mâini și legat în armură de oțel, este aproape invincibil.
  • Garda Warrior. Se arată perfect în luptă mână-mână, având tehnici de atac și apărare. El este curajos și furios, iar sabia sa ascuțită pare să se îmbine cu stăpânul său, devenind o continuare naturală. Armura masivă îl transformă într-o țintă inaccesibilă pentru atacurile inamicului.

Fiecare personaj este capabil să schimbe cursul evenimentelor, luptă cu curaj. Și pentru a deveni unul dintre ei, trebuie să descărcați Neverwinter Online, încercați rolul și alegeți cel care vă place mai mult.

Pass quests, alege o profesie.

Capacitatea de a vă crea propriile misiuni este o surpriză plăcută de dezvoltatorii iPlayer Neverwinter Online. După ce ați venit cu o sarcină, expuneți-o pentru a trece de alți jucători. Dar, încercați să faceți interesant, altfel un nivel scăzut nu va trece moderarea.

Fiecare poate intra în rubrică și poate selecta o căutare, după ce a studiat cerințele sale: timpul de călătorie, dificultatea, recompensa, alte caracteristici Prin pasaj, puteți invita alți participanți sau puteți merge singuri la feat. De asemenea, puteți afla opinia celorlalți jucători despre asta și puteți lăsa propria dvs., scriind un comentariu și evaluați-o.

După al zecelea nivel, alegeți o profesie:

  • Alchemist
  • Lider
  • Armura de fabricare a armelor
  • Arme
  • Mikstur

Dă asistentului tău o sarcină și în timp ce lucrează la un subiect nou, vei fi angajat în altceva, de exemplu, o luptă cu dragonii.

Un aspect spectaculos în luptele Neverwinter Online care au loc între echipe de 5x5 sau 20x20. Puteți lupta cu jucători sau monștri prin selectarea tipului de luptă PvP sau PvE.

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags