Way Hero

Nume alternative: joc erou

Warrior lui Way online - un joc gratuit multiplayer online, a făcut în genul de RPG a ajuns la noi direct de la distanță China. Online joc Calea Warrior este notabil este faptul că baza sa este trecutul istoric al patriei ei. Produse similare in practic nu igroproma moderne și, practic, cele mai multe dintre ele se bazează pe diferite universuri ficționale.

Alăturați-vă în joc Calea Warrior este destul de simplu și clar pentru oricine care vrea să încerce pentru a juca jocul on-line Calea Warrior lui. Trebuie doar să introduceți numele de utilizator, parola și activa contul dvs. prin e-mail și voila - Calea înregistrare Warrior lui peste.

Calea de erou joc on-line nu este simplu. Așa cum am menționat mai devreme, trecutul istoric, care a servit de setarea pentru jocul a fost facut cu meticulozitate datorită, deși cu unele discrepanțe. Dureros de fantastic aspect armura impresionant și săbii uriașe, dar acest lucru nu este acum. Jocul este stabilit în timpul celor trei regate - o renaștere a erei samurai și înflorirea confucianismului în China. De altfel, o caracteristică interesantă a jocului este că în timpul jocului va trebui să ia cunoștință de elementele de bază ale confucianismului și istoria Chinei la momentul respectiv, și chiar să treacă examenele la aceste subiecte. Sunt de acord, mișcare destul de extraordinar.

Într-un cuvânt - este în joc de către reprezentanții celor trei regate se luptă unii cu alții pentru oportunitatea de a deține teritorii și clădiri care oferă locuitorii din starea lor și dreptul de bonusuri plăcute.

O caracteristică interesantă a gameplay-ul este absența completă a unui caracter obligatoriu și de clasă. Dezvoltarea avatar este doar în mâinile tale, și capacitatea de fiecare clasă și fiecare stil de luptă sunt disponibile pentru a vă în orice moment. Singurele lucruri pe care vă îndemn să cred - asa ca e pe clasa ta cerere hibrid, așa cum este bine cunoscut, echilibru inter-class a fost inventat nu întâmplător și nu în zadar, și aceasta înseamnă că personajele sunt de gând strict de către o sucursală va cere mai mult de reprezentanți ai dezvoltării hibrid.

Interesant, în China este departe discrepanțe foarte ascuțite se referă la jocuri de noroc, ceea ce înseamnă că, dacă ați specificat la înregistrare feminin de sex, apoi juca jocul on-line Calea Warrior te poate doar caractere o femeie. Aici este o astfel de capriciu dezvoltatorii chinezi pot strica în mod semnificativ experiența de joc pentru toți oamenii care iubesc pentru a crea personaje de sex feminin și viceversa. Mod Hero joc online nu este obosit diverse trucuri pentru a ne uimi dezvoltatori, concepute pentru a atrage jucători deja experiență în rețelele lor.

Un aspect interesant al acestui joc on-line este de a avea un joc bot drept afară de la cutie. Este foarte ușor datorită faptului că anumite sarcini, care, prin modul în care mulți nebun, cauza uciderea a mai multor mii de monștri și de a face singur, chiar dacă este posibil, dar ar avea o cantitate masivă de timp. Cele mai multe puncte de experiență câștigat de caractere pentru executarea cu succes a sarcinilor. Pe lângă linia quest principal există o familie, clan, și, desigur, quest-uri de zi cu zi.

Iubitorii de animale de companie animale de companie dragoste sistem implementat în joc de "noroc". Puteti obtine o montare sau asistent care vor impartasi cu voi, lecțiile învățate și din timp în timp pentru a patch-uri lucrurile. Joaca Way Warrior e mult mai bine cu prietenii, si iata de ce.

Componenta socială a jocului se face la nivel. În afară de clanurile de obicei, jucătorii se pot alătura în familie. Cel mai înalt nivel de dezvoltare și de creștere a carierei - titlul de împăratul, care, judecând după setarea, jocul doar trei. În Calea Warrior poate juca fără să știe chineză.

Joc perfect localizat în limba rusă și se află în proces de testare open beta. Nu zăbovi, instalați jocul și să devină una dintre cele mai puternice imeratorov Trei Regate.

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags