Timp pentru un erou

Nume alternative: E timpul să fii erou

Timetobehero - povestea renașterii Titans

Game Timpul pentru erou a fost un alt produs care a umplut lumea jocurilor cu o poveste fantastică și posibilitatea de a juca în maniera PvP. A fost lansat de studioul rusesc 2RealLife în ianuarie 2015, care are deja experiență în dezvoltarea jucăriilor multiplayer. După ce timpul de testare a fost permis unui public larg, a fost anunțat că va fi lansat oficial, iar acum toată lumea poate juca pentru erou în timp real și de la orice platformă, inclusiv mobilă.

Du-te la universul Colierului Lumilor pentru a găsi cei trei Zei care au făcut ca creatorii și conducătorii acestei lumi să moară - Titanii. Pe traseul anticilor sunt clanurile lui Orlov și Lviv, anticipând răzbunarea infractorilor și dezvăluirea secretelor lor.

Fiecare erou are propriile caracteristici și abilități de luptă, dar, în timp ce zeci de bătălii rămân în spatele lor, vor deveni și mai experimentați, mai puternici, mai agili, mai persecutați. Armura și armele lor vor fi temperate în luptă, iar personajele lor vor deveni mai puternice decât granitul. Acestea vor fi ajutate de reîncarnări de măști care pot schimba caracteristicile și caracteristicile bătăliei.

Povestea incitantă vă duce adânc în conflictul care a apărut între alianțe, clanuri și ordine care își apără propriile interese politice și economice. Dacă timpul pentru descărcarea eroului, veți afla originea situației și veți încerca să dezlănțuiți încurcătura de conspirații, trădare, ostilitate de lungă durată care a dus la moartea titanilor.

caracteristici de jocuri

  • Un set de abilități pe care jucătorul alege să le încarce la personajul său este selectat în funcție de situație. Acestea sunt disponibile după un timp și nu depind de activitatea jucătorului.
  • Mask de monștri devin disponibile atunci când efectuați diferite acțiuni. Fiecare mască are caracteristicile unui monstru particular și, purtând-o, personajul se reîncarnează complet, dobândind abilități, abilități, putere și putere caracteristice.
  • Monster Den trebuie să fie curățat singur și într-un grup în timpul unui joc PvE. Grupurile sunt formate din întâmplare sau prin aranjament prealabil.
  • Băstrăul cu sloturi pe bază de tur.
  • Puteți, de asemenea, să vă luptați în modul PvP împotriva altor jucători din arenă și să obțineți trofee.
  • Înainte de a începe o bătălie cu un monstru, studiați caracteristicile sale și aflați ce elemente se pot scutura din ea.
  • Pentru diversitate, dezvoltatorii de jocuri regulate oferă concursuri și anunță evenimente.
  • Vizita zilnică Timpul pentru eroul iPlayer promite daruri diferite - lucruri utile pentru joc. De fiecare dată când valoarea lor va crește.
Aproximativ

de bătălii nu au nimic de spus - totul este simplu. Tu și dușmanul te apropii de tribunal și dă trei lovituri. Identificarea pierderii este, de asemenea, ușoară, deoarece rămâne doar câștigătorul. Există multe sarcini și au doar timp să le faci. Dar fiecare este încurajat de o surpriză utilă sub formă de lucruri, experiență sau monede.

Mai multe alte detalii utile

Cu toate clădirile dintr-o locație poartă anumite funcții, iar harta prezintă lumi: vultur, leu, flacără și teritoriu necunoscut încă necunoscut. Mergând la meniu pentru a alege: arme, echipament, amulete și elixire, nu numai că le veți oferi la un anumit preț, ci și despre posibilitățile care indică nivelul lor. Pentru a obține un produs cu adevărat meritoriu, trebuie să finalizați questurile și să vă străduiți să câștigați victoria. Aceasta duce la pierderea cantității de specie.

Alăturați-vă comunității Timetobehero și deveniți un reprezentant al uneia dintre clanuri pentru a ajuta la revigorarea fostului glorie a Colierului Lumilor, aducându-i pe Titani înapoi la viață. Sarcina nu este ușoară, ci numai pentru ca locuitorii ei să aibă speranță de fericire.

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags