În spatele liniilor inamice 2

Nume alternative: În spatele liniilor inamice 2

Behind Enemy Lines 2 - un joc de calculator în genul de ekshen strategic. Dar cum să-i spun fanii jocului - nu este doar o strategie, este un luptător. Jocul este dezvoltat de un mic ucrainean Cel mai bun mod . Aceasta este a doua parte dintr-o serie de jocuri în spatele inamicului. În spatele liniilor inamice 2 joc în care este posibil pentru a schimba cursul evenimentelor din Primul Război Mondial. Desigur, numai în joc. Doar intra in atmosfera jocului simti puterea ta in evenimente istorice - sunt implicate în războiul.

La început, înainte de a trece la masacrul, vă sfătuim să citiți jocul a nutria, pe baza acestei analize și citiți scanat Behind Enemy Lines 2 clipuri video. Dar, apoi, puteți vizita site-ul și de a descărca Behind Enemy Lines 2. Și du-te repede în cursul a ceea ce se întâmplă aici.

Joaca spatele liniilor inamice 2 trezire una dintre puținele ofițeri ai armatei, asta e doar modul în care armata a părților aflate în conflict - pe care o alegeți. Jocul are trei campanii principale de luptă prezentate de anumite state:

  • Campania Germania;
  • Campania URSS
  • Campania anglo-americană.

Campania în Germania - principalii oponenți de trupele sovietice. Are zece misiuni, dintre care trei formare și acesta din urmă se deschide numai atunci când toate pasajul anterior.

Campanie URSS - principalii inamici ai campaniei germane. De asemenea, este format din șapte misiuni, plus trei de formare. Și ultima - cea mai dificilă.

Anglo-american campanie - de aliați campanie. Combinând cele două state care au același număr de misiuni.

Se pare că în spatele liniilor inamice 2 misiuni reprezentate în număr egal.

Jocul Behind Enemy Lines 2 are o mare selecție de arme. Asta ar distruge inamicul vă amabilitatea de: mașini, mitraliere, tunuri, tancuri, lansatoare de rachete, jeep-uri și mai mult.

,

Diferite tipuri de toate acestea in cantitati mari.

Aveți în rolul de îndrumare și nu cred că aici vei juca pentru o definire și stil clar. Nu. Tu-l aleagă, sau chiar crea singur. Și totul este în mâinile tale. În timp ce fiecare dintre bărbați are inventarul său. Și, în orice moment se poate înlocui armele lor.

Reprezintă toate tipurile posibile de forțe, cum ar fi săgeți, mitraliori, tunari, ofițeri, lunetiști, aruncator de flacari, anti-trupe și alte unități.

Nu numai Lupta cu un calculator, ca inamicul, precum și rețeaua cu alții în același caracter ca tine.

Joc Behind Enemy Lines II are o grafică destul de bună calitate, cu fizica mare, care face joc traistă mai mare capodopera a genului ei. Sunetul este, de asemenea, un plus de succes pentru această imagine completa de perfecțiune. Și, desigur, gameplay-ul este la un nivel ridicat. Nu e chiar ca să apară o adevărată daune și în condiții reale.

În general, ați dat seama că pentru a juca jocul Behind Enemy Lines 2 plăcere în sine. Dar în valoare de o încerca pe gameplay lor complexitate pielea și dau seama încă o dată cât de greu a fost la bunicii noștri și stră-bunicii să-și apere patria lor. Numele jocului este imediat ne dezvăluie esența jocului.

Nu uitați să invita colegii pentru o experiență completă. Mari victorii și noroc pentru tine!

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags