War2149

Nume alternative: War2149

Igra War2149: Odyssey New Space. Fiecare echipă este disponibilă și trebuie să încercați să vă pierdeți în meniul larg. Și cu cât este mai mare realizarea, cu atât este mai mare succesul tău în cazul dezvoltat. Dar frumusețea acestor produse este o persoană pe care fiecare își poate construi propriul univers, trecând prin dezvoltare și cucerire, dar cu totul altceva de a rămâne pe vârf, pentru a insufla teama și respectul față de vecini. Alăturați-vă în alianță vă va ajuta să supraviețuiți într-o lume nouă pentru dvs. este un sprijin militar și economic, beneficii reciproce și locuri de muncă. Simțiți-vă umăr apropiat, mult mai ușor de creat și dezvoltat o flotă, explorați zona, pentru a obține putere în planetele cucerite. Ar trebui să luptați cu nave de toate dimensiunile, să construiți baze defensive, militare, fabrici diferite.

 • Shahtery preferă să facă pași în producția de resurse și dezvoltarea tehnologiei pentru a ajuta aliații. Pentru a obține acest lucru, folosiți sonde de recunoaștere, iar când sunt în mâinile lor date cu adevărat valoroase, le împărtășesc cu aliați sau se vând părților interesate.
 • Flota

  va fi compusă din nave de toate dimensiunile pentru a putea efectua diferite operațiuni și sarcini. Cele mai multe sunt mici și agile navete vor fi utile pentru explorare și la fața locului, lovit bine țintit la locul cel mai vulnerabil. Pentru manipularea rapidă, luptătorii utile și rezervoarele cu armură puternică vor proteja spatele. Accesul la aceste și alte bogății War2149 înregistrare deschisă, care vă va transforma într-un rezident al galaxiei.

  Igrovaya specific.

  iPlayer War2149 vă oferă plăcerea acțiunii datorită dezvoltării aproape instantanee a tuturor componentelor jocului - pricepere, construcție, economie.

   Construcție
  • Bystroe zdaniy
  • Uskorenny growth tehnologiy
  • Alliance alocații și să se alăture chuzhie
  • Naraschivanie militar moschi
  • Manevrennye space korabli
  • Dostupnost angajarea de trupe străine ras
  • Stremitelny creștere economică sau capabilități suplimentare de luptă prin achiziționarea artefaktov

  În plus, jucătorii pot controla mai mult de 25 de tehnologii diferite și 58 de talente utile, ridicând în același timp nivelul unităților sale militare.

   

  Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags